Apartman 2

APARTMANI MAKARSKA RIVIJERA ,  APARTMANI MAKARSKA

Apartman br.2 nalazi se na katu obiteljske kuće. Veličina  je 20 kvadrata i broji 3 ležaja ( 2+1 ) . Ispred apartmana nalazi se balkon sa kojeg se pruža prekrasan pogled na more te vrtove sa cviječem. Ugođaj dok sjedite na balkonu je prekrasan jer dok vam se pruža prekrasan pogled na Makarsku, uokolo Vas je prirodni ambijent prepun zelenila. Unutrašnjost  apartmana sastoji se od tri prostorije : ( kuhinja  , spavača soba i kupaonica ) .

Kuhinja je opremljena sa  kuhalom ,napom te hladnjakom . U istoj je smješten stol za jelo. Spavača soba ima dva kreveta , jedan bračni , te jedan običan ležaj , što ukupno omogućava smještaj za troje ljudi. U sobi je instaliran klima uređaj, te televizija sa zemaljskim i satelitskim programom.

Kupaonica ima wc, tuš kadu i umivaonik . Ista se nalazi u sklopu sobe. Soba također ima bežićni priključak  na internet, te Vam omogućava da u miru svog apartmana možete surfati internetom. Potrebni je samo kod dolaska zatražiti šifru za besplatno pripojenje na internet .

 

 

Cijena apartmana za 3 osobe :

Period 01.09 - 15.06  NA UPIT

Period 16.06 - 31.08  NA UPIT

U P I T

 

 

+385(0)99 79 13 351